Nog meer fijns

Greep uit het assortiment

Jij kiest

er is meer

Young Living heeft als wereldleider op het gebied van essential oils een enorm groot assortiment oliën en blends, maar ook heel veel fijne andere producten. Allemaal natuurlijke producten zonder schadelijke stoffen. Zo doe ik zelf mijn ‘drogisterijboodschappen’ ook bij Young Living. En deze worden dan ook nog thuis bezorgd. Super handig!

Denk aan shampoo/conditioner, tandpasta zonder fluoride, mondwater, supplementen, dagcrème, zeep, wasmiddel, afwasmiddel, douchegel, bodylotion, massageolie, minerale make-up, baby-artikelen etc. Scroll even door onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van het assortiment.
Zo kun jij steeds meer gezonde keuzes maken voor jezelf en de mensen en dieren van wie je houdt.

Wil je advies of hulp bij je keuze? Neem dan contact met me op. Ik sta klaar om je te helpen.

Thieves

Veel reguliere schoonmaak- en wasmiddelen zitten vol chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor je.

Wij gebruiken thuis alleen nog maar de Thieves producten. Echt top! En helemaal zonder schadelijke troep. Je kunt de Thieves middelen dus zonder zorgen overal in huis gebruiken.
De Thieves Household Cleaner is wat mij betreft een must in elk huishouden. En super geconcentreerd, dus van 1/2 dopje cleaner maak je al een flinke allereinigerspray.
Top!

NingXia Red

Dit heerlijke superfooddrankje zit tjokvol gezonde voedingsstoffen die je gehele lichaam ondersteunen.  Ook heel fijn voor je energielevel. Je kunt het puur drinken, maar ook met wat bruiswater bijvoorbeeld. Doe er een drupje Lemon olie bij en je hebt een heerlijke alcoholvrije cocktail. Of gebruik het in een saladedressing, bij je ontbijtgranen of in een smoothie. Kan ook! En ingevroren verandert de NingXia Red in een super lekker ijsje. Gezond én lekker kan dus heel goed samen!

Nog meer fijns

Met de producten van Young Living kun je stap voor stap je huis kunt voorzien van gezondere alternatieven. Kijk eens kritisch naar de producten die jij in huis hebt. Grote kans dat Young Living een hele fijne gezondere optie voor je heeft daarvoor. Denk aan verzorgings- en schoonmaakproducten, make-up, babyartikelen etc. Wil je ook graag stap voor stap producten met schadelijke stoffen gaan vervangen voor gezondere opties? Ik help je graag!