Hi, Mia hier!

Ik help jou graag op weg
in de wondere wereld van essential oils

Mijn hele wereld veranderde nadat ik mijn eerste set essential oils van Young Living kocht. Ik heb mijn zoontje vanaf zijn geboorte alleen opgevoed en hoewel ik het moederschap echt super leuk vind, kan het ook erg vermoeiend zijn. De gebroken nachten en het 24/7 verantwoordelijk zijn voor zo’n kleintje is een hele opgave. Een vriendin van mijn moeder raadde mij een aantal oliën aan om de nachten rustiger door te komen en om mezelf en mijn zoontje fysiek en emotioneel te ondersteunen. Hoewel ik best sceptisch was, ben ik het toch gaan proberen. En…wauw….nooit meer mee gestopt! Ik was er zo enthousiast over dat ik er uiteindelijk ook mijn werk van gemaakt heb. Zo leuk dat dat ook een mogelijkheid is bij Young Living!

 

My story

Dit gun ik iedereen

Voor mij als alleenstaande mama met gebroken nachten waren de oliën en andere producten van  Young Living echt een life saver.

Niet alleen op het gebied van (nacht)rust en energie, maar op nog zoveel meer vlakken. Dat had ik van tevoren echt niet kunnen bedenken. Op zowel fysiek als emotioneel vlak gebruiken wij de oliën dagelijks. Na die eerste aankoop van de Premium Starter Kit, heb ik ook heel veel bijgeleerd over ingrediënten in reguliere verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Ik ben daar nu dus ook veel bewuster mee bezig en heb stap voor stap ons hele huis voorzien van gezonde producten. Soms zelfgemaakt met de oliën, soms kant-en-klaar van Young Living.
Make-up, gezichtsverzorging, schoonmaakmiddelen, haarproducten, supplementen, luchtverfrissers. Bijna voor alles heeft Young Living een gezonde variant. Zo fijn!
Het gevoel dat de producten van Young Living mij geven, gun ik iedereen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk anderen te inspireren tot de stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

 

Contact

Ik hoor graag van je